قیمت امروز انواع موبایل (۸ مرداد ۱۴۰۳) | سامسونگی‌های پرطرفدار و شیائومی‌های خوش قیمت در مشهد چند؟ خرید تضمینی گندم مازاد کشاورزان خراسان رضوی از مرز ۵۰۰ هزار تن گذر کرد نرخ امروز طلا در مشهد اعلام شد (۸ مرداد ۱۴۰۳) | سکه یک قدم تا ۴۲ میلیونی‌شدن ریزش ۳۰ هزار واحدی شاخص بورس یک روز پس از تنفیذ | گزارش وضعیت بازار سهام (۸ مرداد ۱۴۰۳) آخرین نرخ ارز‌های مبادله‌ای (۸ مرداد ۱۴۰۳) | افزایش قیمت دلار، یورو و درهم آیا واردات خودروهای کارکرده متوقف شده است؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۸ مرداد ۱۴۰۳) | کاهش ۱ تا ۲۰ میلیون تومانی قیمت‌ها بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ مرداد ۱۴۰۳) | کاهش ۱۲ میلیونی قیمت پژو محبوب جوانان قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۸ مرداد ۱۴۰۳) | افزایش قیمت‌ها در بازار طلا شرایط ثبت نام خودرو برقی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات (۸ مرداد ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد اعلام شد (۸ مرداد ۱۴۰۳) | هلو انجیری چند؟ درگیری در جنوب لبنان و گسترش منازعات در خاورمیانه هراس به جان بازارهای جهانی انداخت ۶۸ درصد مشترکان گاز خراسان رضوی مشمول پاداش شدند جریمه سد معبر با وسایل نقلیه چقدر است؟ رشد نسبی عملکرد دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی عبور مصرف برق از بدبینانه‌ترین سناریوی پیش‌بینی شده حل مشکلات تولید با اتکا بر نیروی جوان و مهندسی معکوس  افزایش بیش از حد مصرف برق به بخشی از شبکه برق مشهد خسارت زد (۷ مرداد ۱۴۰۳) قیمت موبایل‌های آنر امروز چند شد؟ (۷ مرداد ۱۴۰۳) انتصاب مدیرعامل جدید منطقه ویژه اقتصادی سرخس افزایش ۸ درصدی مصرف برق مشهد نسبت به سال گذشته | شبکه‌های برق تحت فشارند اما قطعی گزارش نشده است ۸۱ درصد حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی خالی از آب است موجودی خزانه دولت در زمان تحویل به دولت چهاردهم چقدر است؟ ورود شورای رقابت به افزایش قیمت جدید خودروسازان داخلی فروش غیرحضوری ارز اربعین از امروز یکشنبه (۷ مرداد ۱۴۰۳) آغاز شد + جزئیات پلمب ۴۱ واحد صنفی به‌دلیل به‌کارگیری اتباع خارجی در مشهد (۷ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

قیمت گوشت در سال جدید بیشتر خواهد شد | حتی ۲۰ هزار راس دام هم صادر نکردیم

  • کد خبر: ۹۸۵۷۶
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۳
قیمت گوشت در سال جدید بیشتر خواهد شد | حتی ۲۰ هزار راس دام هم صادر نکردیم
رئیس شورای تامین دام کشور خاطر نشان کرد: مردم توانایی خرید گوشت بالای 150 هزار تومان را ندارند و پیش‌بینی می‌شود در سال جدید نرخ گوشت بالاتر از این شود. بنابراین این حجم از دام با بازار ناقص روبه‌رو خواهد شد و باید بین عرضه و تقاضا تعادل ایجاد شود.

به گزارش شهرآرانیوز، منصور پوریان با اشاره به بالا بودن حجم زایش‌های  پاییز، گفت: دام قابل توجهی آماده عرضه است که باید برای آن بازار ایجاد کرد و نباید با صادرات قطره‌ای مشکلاتی که امسال و سال گذشته با آن دست به گریبان بودیم را تکرار کنیم.

وی با اشاره به حجم بالای دام در دامداران، تصریح کرد: نیمه دوم بهار و تابستان همواره برای دامداران سخت است چراکه همواره در این مقطع دامداران با کم آبی و کاهش مراتع  دست به گریبان هستند به نظر من با فرافکنی در زمینه کاهش دام داخلی نباید مانع خروج آن شد.

پوریان با بیان اینکه بخشی از این دام باید صادر و بخشی از آن جذب بازار داخلی شود، گفت: قیمت بره نر کشتاری کیلویی ۶۵ هزار تومان است و قیمت لاشه آن کیلویی ۱۴۰ هزار تومان و واحد‌های صنفی با احتساب ۱۰ درصد سود آن را به مصرف‌کنندگان عرضه می‌کنند. هدف دامداران گرانی در روز‌هایی که تولید به سختی انجام می‌شود نیست، تولیدکنندگان هزینه‌های زیادی متحمل می‌شوند این هزینه‌ها باید محاسبه شود تا هزینه هر کیلوگرم گوشت برای دامدار صرفه اقتصادی داشته باشد.

پوریان ادامه داد: فضای بازار، قیمت گوشت را بالا برده است جدای از اینکه از این افزایش نرخ سودی عاید دامداران نکرده است. میانگین قیمت بره نره کشتاری کیلویی ۶۰ هزار تومان است این قیمت انگیزه را برای تولید دامداران کاهش می‌دهد.

وی جو را اصلی‌ترین نهاده دام‌های سبک معرفی کرد و افزود: باید قیمت جو به‌گونه‌ای باشد که دامدار توانایی خرید خوراک دام را داشته باشد. نهاده‌های دولتی به همه دامداران نمی‌رسد و دربسیاری از مواقعه سهم دامداران ناچیز است بنابراین انتظار داریم که قیمت‌ها سروسامان بگیرد.

رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام تصریح کرد: ابلاغیه‌هایی برای خرید حمایتی دام‌های مازاد از سوی وزارت کشاورزی صادر شده است. حجم مازاد دام سبک آماده کشتار، بالای ۲ میلیون راس بود این در حالیست که خرید حمایتی حدود ۲۰۰ هزار راس شد. برای صادرات نیز ۲۵۰ هزار راس دام تعریف شد، اما موفق به صادرات ۲۰ هزار راس دام هم نشدیم چرا که پروسه و کاغذبازی صادرات در کشور طولانی و زمان‌بر است.

پوریان با بیان اینکه مشکلات جمعیتی در بخش دام همچنان وجود دارد، افزود: جمعیت بالای گله علاوه بر هزینه پرواری هزینه‌های بهداشتی را به دامداران نیز تحمیل می‌کند و دامدار در شرایط فعلی امکان نگهداری دام در حجم بالا را ندارد.

وی با اشاره به بالا رفتن میزان عرضه دام تا تابستان سال آینده، گفت: بازار داخلی توانایی جذب صددرصدی این حجم دام را ندارد حتی اگر طرح‌های حمایتی نیز ورود کند.

به گفته این فعال اقتصادی؛ مردم توانایی خرید گوشت بالای ۱۵۰ هزار تومان را ندارند و پیش‌بینی می‌شود در سال جدید نرخ گوشت بالاتر از این شود بنابراین این حجم از دام با بازار ناقص روبه‌رو خواهد شد و باید بین عرضه و تقاضا تعادل ایجاد شود.

پوریان در پایان با اشاره به شیوع مجدد بیماری کرونا، گفت: شیوع سویه جدید کرونا میزان مصرف را در واحد‌های پرمصرف به دلیل تعطیلی تقلیل خواهد داد و دوباره با انباشت دام در سال آینده روبه رو خواهیم بود.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->